Multitoolset Fiets 17-delig

Multitoolset Fiets 17-delig

 19,99

Multitoolset voor fietsreparaties met verschillende gereedschappen.

Multitool Fiets – Alles-in-één Gereedschapsset

Deze multitool voor fietsen is de perfecte aanvulling op uw fietsreparatie-accessoires. Met 17 precisiegereedschappen op één handige plaats, kunt u eenvoudig de meeste fietsproblemen onderweg oplossen en basisonderhoud uitvoeren. Dit compacte, duurzame en veelzijdige gereedschap is een must-have voor elke fietser.

Alles in Eén:

 • 17 precisiegereedschappen: Inclusief 2/2.5/3/4/5/6/8 mm inbussleutels, T25 Torx, Philips kruiskop schroevendraaier, platte schroevendraaier, spaaksleutel, kettingbreker en flesopener. Dit maakt de multitool geschikt voor een breed scala aan reparaties en onderhoudstaken.

Anti-slip en Compact:

 • Dunne en draagbare constructie: Slechts 0,3 cm dik, 5,2 cm lang en 3,4 cm breed. Het opvouwbare ontwerp en het lichte gewicht van slechts 183 g maken het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen in een jersey achterzak of zadeltas.
 • Anti-slip ontwerp: Zorgt voor een veilige grip tijdens het gebruik, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Gebruik:

 • Breed inzetbaar: Ideaal voor het oplossen van de meeste fietsproblemen tijdens ritten, maar ook geschikt voor basisonderhoud thuis. Kan zelfs worden gebruikt als dagelijkse huishoudelijke reparatietool.
 • Handige reisgenoot: Onmisbaar als reisgereedschapskit voor lange fietstochten en avonturen.

Betrouwbaar en Duurzaam:

 • Hoogwaardige materialen: Gemaakt met een roestvrijstalen behuizing en gereedschappen van hoge sterkte voor extra duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Eenvoudig opvouwbaar ontwerp: Maakt het gereedschap compact en gemakkelijk mee te nemen zonder aan functionaliteit in te boeten.

Hoge Kwaliteit:

 • Kwaliteitsgarantie: Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Mocht u problemen ondervinden, dan bieden wij graag een terugbetaling of vervanging van uw artikel aan.

Voordelen:

 • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan reparaties en onderhoudstaken, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw fietsuitrusting.
 • Draagbaarheid: Compact en lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat u altijd voorbereid bent, waar uw fietstochten u ook brengen.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik, zelfs onder zware omstandigheden.

Met deze multitool voor fietsen bent u altijd voorbereid op onverwachte reparaties en onderhoud, zowel onderweg als thuis. Perfect passend bij de missie van onze webshop om u te voorzien van het beste gereedschap voor het zelfstandig repareren en onderhouden van uw fiets en andere apparaten.

Gratis verzending

Vaak de volgende werkdag in huis!

Goed gereedschap

Door duizenden mensen getest

Veilig betalen

Betaal veilig met Stripe