Ketting reiniging en smeerset

Aanbieding!

Ketting reiniging en smeerset

Oorspronkelijke prijs was: € 32,50.Huidige prijs is: € 29,99.

Kettingsmeermiddelen en reinigers voor fietsen.

Kettingsmeermiddelenset – Complete 6-in-1 Fietsreinigingsset

Houd uw fiets in topconditie met de kettingsmeermiddelenset. Deze 6-in-1 set biedt alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken en smeren van uw fietsketting, waardoor uw fiets soepel en efficiënt blijft rijden. Geschikt voor alle soorten fietsen, deze set is ideaal voor mountainbikes, racefietsen, BMX en meer.

Geschikt voor Alle Soorten Fiets:

 • Universele compatibiliteit: Deze set is geschikt voor alle soorten fietskettingen, inclusief die van mountainbikes, racefietsen en BMX. Een essentiële set voor het opruimen en onderhouden van uw fiets na elke rit.

Reinig Uw Fiets:

 • Complete reiniging: De eerste stap van fietsonderhoud is een grondige reiniging. Deze set bevat een fles van 300 ml fietsreiniger-spray om al het vuil en stof van uw ketting en fiets te verwijderen.

Smeer Uw Fiets:

 • Biologisch afbreekbare olie: Na het schoonmaken en drogen van uw fiets, kunt u de ketting zorgvuldig smeren met de meegeleverde fles van 100 ml biologisch afbreekbare olie. Dit zorgt ervoor dat uw fietsketting gesmeerd en soepel blijft, wat de levensduur en prestaties van uw ketting verlengt.

Fietsreinigingsgereedschap:

 • Volledige reinigingsset: Deze set bevat ook 4 fietsreinigingsborstels, zodat u direct aan de slag kunt.
  • 2 fietskettingborstels: Ontworpen om gemakkelijk en snel alle hoeken van de ketting te reinigen.
  • Tandwielborstel: Het gebogen getande uiteinde bereikt diep tussen de cassettetandwielen.
  • Perfect voor moeilijk bereikbare plekken: Ideaal voor het verwijderen van vuil in en rond uw ketting, cassette, mechanismen en tandwielen.

Voordelen:

 • Compleet onderhoud: Deze set biedt een volledige oplossing voor het reinigen en smeren van uw fietsketting, waardoor de prestaties en levensduur van uw fiets worden verbeterd.
 • Milieuvriendelijk: De meegeleverde smeerolie is biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor fietsers.
 • Eenvoudig in gebruik: De set bevat alle benodigde gereedschappen en producten, waardoor het schoonmaken en onderhouden van uw fiets eenvoudig en efficiënt is.
 • Perfect cadeau: Een ideaal geschenk voor fietsliefhebbers, biedt deze set alles wat nodig is om hun fiets in topconditie te houden.

Met de kettingsmeermiddelenset bent u verzekerd van een grondige reiniging en smering van uw fietsketting, waardoor uw fiets soepel en efficiënt blijft rijden. Deze set sluit perfect aan bij de missie van onze webshop om u te voorzien van het beste gereedschap voor het zelfstandig onderhouden en repareren van uw fiets.

Gratis verzending

Vaak de volgende werkdag in huis!

Goed gereedschap

Door duizenden mensen getest

Veilig betalen

Betaal veilig met Stripe