Remontluchtingsset

Remontluchtingsset

 27,99

Set voor het ontluchten van remsystemen.

Remontluchtingsset – Veelzijdig en Compleet

Deze uitgebreide remontluchtingsset is ontworpen voor nauwkeurige controle en onderhoud van de rem- en vacuümsystemen van voertuigen. Geschikt voor auto’s, scooters en motoren, biedt deze set alles wat nodig is om efficiënt te werken aan verschillende voertuigsystemen.

Kenmerken:

 • Vacuümpomp/Remvloeistoftester: Voorzien van een met rubber gevoerde pistoolgreep voor comfortabele hantering en nauwkeurige manometer (0-30 in Hg, 0-760 mm Hg).
 • Stabiele Constructie: De vacuümpomp heeft een solide stalen handgreep en een duurzame messing cilinder voor langdurig gebruik.

Veelzijdige Toepassingen:

 • Diagnose van Voertuigsystemen: Kan worden gebruikt om diverse componenten te testen, waaronder remontluchters, koelsystemen, PCV- en AGR-ventielen, koplampdeuren, en vervangingsregelaars.
 • Ontluchten en Vervangen van Remvloeistof: Ideaal voor het regelmatig onderhoud van het remstysteem, zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de remmen.

Brede Toepasbaarheid:

 • Universele Pasvorm: Met de meegeleverde adapters is deze set geschikt voor de meeste voertuigen en vrachtwagens, wat zorgt voor een brede inzetbaarheid.
 • Complete Accessoires: Inclusief een drainagevat van 120 ml met deelbaar deksel, 6 verschillende adapters voor verschillende voertuigen, en 4 verbindingsbuizen.

Gebruikersvriendelijk Ontwerp:

 • Leesgemak: De vacuümmeter is duidelijk afleesbaar en maakt het gemakkelijk om de benodigde aanpassingen tijdens de werkzaamheden nauwkeurig te monitoren.
 • Draagbaarheid: De meegeleverde blaasvormige koffer zorgt dat alle gereedschappen netjes georganiseerd blijven en gemakkelijk mee te nemen zijn.

Complete Set voor Remontluchting:

 • Multifunctionele Gereedschapset: Biedt een uitgebreide oplossing voor zowel remontluchting als autodiagnostiek. Deze vacuümpompset kan worden gebruikt voor een breed scala aan diagnose- en onderhoudswerkzaamheden aan bijna elk voertuig.

Voordelen:

 • Veiligheid: Door het regelmatig ontluchten van de remmen met deze set worden de veiligheid en effectiviteit van het remsysteem gegarandeerd.
 • Efficiëntie: Bespaar tijd en moeite met de veelzijdige en eenvoudig te gebruiken tools in deze set, perfect voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
 • Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware gebruiksomstandigheden in verschillende werkomgevingen.

Deze veelzijdige remontluchtingsset is een essentiële aanwinst voor elke garage of werkplaats, en is speciaal ontworpen om te voorzien in de behoeften van uitgebreid voertuigonderhoud en -reparatie, zoals die van uw auto, scooter of motor. Dit gereedschap sluit naadloos aan bij de doelstellingen van onze webshop om hoogwaardige tools te bieden voor het zelfstandig repareren van voertuigen.

Gratis verzending

Vaak de volgende werkdag in huis!

Goed gereedschap

Door duizenden mensen getest

Veilig betalen

Betaal veilig met Stripe