OBD-II Scanner

OBD-II Scanner

 49,99

Diagnostische scanner voor auto’s om storingen uit te lezen.

OBD2 Scanner – Multifunctionele Autodiagnosetool

Deze multifunctionele OBD2-codelezer is een essentieel hulpmiddel voor autodiagnose en -onderhoud. Ontworpen voor zowel professionals als doe-het-zelvers, biedt deze scanner een breed scala aan functies om de oorzaak van motorproblemen te bepalen en voertuiginformatie op te halen.

Multifunctioneel:

 • Uitgebreide functies: Deze OBD2-codelezer beschikt over een ge├»ntegreerde OBD2-DTC-zoekbibliotheek waarmee je de oorzaak van de motorverlichting kunt bepalen. De functies omvatten het lezen en wissen van codes, weergeven van standbeeldgegevens, E/A-compatibiliteit, voertuiginformatie, gegevensstroom, real-time curve, informatie over voertuigsnelheid, berekenen van belastingswaarde, en ophalen van motorkoelmiddeltemperatuur.

Brede Capaciteit:

 • Ondersteuning van meerdere protocollen: Ondersteunt 9 protocollen die compatibel zijn met de meeste Amerikaanse voertuigen vanaf 2000, EU-gebaseerde en Aziatische voertuigen vanaf 1996 en nieuwere OBD II- en CAN-voertuigen, zowel binnenlands als import.
 • Meertalige ondersteuning: Beschikbaar in 6 talen: Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans.

LCD-Display:

 • Duidelijk en overzichtelijk: Voorzien van een duidelijk LCD-scherm (128 x 64 pixels) met witte achtergrondverlichting en contrastinstelling voor optimale leesbaarheid.
 • Voertuiggevoede werking: De OBD-lezer heeft geen batterij of oplader nodig, maar wordt rechtstreeks van stroom voorzien via de OBDII-data-verbindingsstekker van het voertuig.

Compact Design:

 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: De autodiagnosescanner is uitgerust met een 2,5 voet lange kabel en bestaat uit een zeer dikke, flexibele isolator voor duurzaamheid en gemak.
 • Eenvoudige bediening: Voorzien van 6 knoppen: Scroll omhoog/omlaag, invoeren/verlaten en speciale knoppen voor het snel opvragen van het VIN-voertuignummer en DTC-foutcodes.

Voordelen:

 • Nauwkeurige diagnose: Biedt uitgebreide diagnosemogelijkheden om de oorzaak van motorproblemen snel en nauwkeurig te identificeren.
 • Breed compatibel: Ondersteunt een breed scala aan voertuigen en protocollen, waardoor het een veelzijdige tool is voor verschillende voertuigen.
 • Gebruiksgemak: Het compacte ontwerp en de eenvoudige bediening maken deze scanner gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners.
 • Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik en betrouwbaarheid.

Met deze OBD2-scanner kunt u eenvoudig en effici├źnt de prestaties van uw voertuig monitoren en problemen oplossen. Perfect passend bij de missie van onze webshop om u te voorzien van het beste gereedschap voor autodiagnose en -onderhoud.

Gratis verzending

Vaak de volgende werkdag in huis!

Goed gereedschap

Door duizenden mensen getest

Veilig betalen

Betaal veilig met Stripe