Bougiesleutel

Aanbieding!

Bougiesleutel

Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 18,50.

Bougiesleutel voor het vervangen van bougies.

Bougiesleutelset – Verstelbaar en Duurzaam

Deze bougiesleutelset is een essentieel gereedschap voor elke autowerkplaats, landbouwmachinefabriek of doe-het-zelf werkplaats. Ontworpen voor het eenvoudig monteren en demonteren van bougies, biedt deze set veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak, zelfs in de kleinste ruimtes.

Inhoud van de Set:

  • Zeskant Bougiedoppen: De set bevat bougiedoppen van 16 mm, 18 mm en 21 mm, geschikt voor diverse bougies.
  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur van het gereedschap.

Doel en Gebruik:

  • Veelzijdig inzetbaar: Deze bougiesleutelset is ideaal voor gebruik in autowerkplaatsen, landbouwmachinefabrieken en werkplaatsen voor kleine apparaten. Het is het perfecte gereedschap voor het onderhouden en vervangen van bougies in verschillende machines en voertuigen.

Verstelbaar en Gebruiksvriendelijk:

  • 720 graden verstelbaar: De bougiesleutel is 720 graden verstelbaar, waardoor het eenvoudig is om bougies te monteren en demonteren, zelfs in de kleinste ruimtes. Dit maakt het gereedschap zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken in krappe motorruimtes.

Voordelen:

  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid van het gereedschap.
  • Gebruiksgemak: Het verstelbare ontwerp maakt het mogelijk om in kleine en moeilijk bereikbare ruimtes te werken, waardoor het onderhoud van bougies eenvoudiger wordt.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende soorten voertuigen en machines, waardoor het een waardevol gereedschap is voor zowel professionele als thuisgebruikers.

Deze bougiesleutelset biedt een duurzame en flexibele oplossing voor het onderhouden en vervangen van bougies, perfect passend bij de missie van onze webshop om u te voorzien van het beste gereedschap voor onderhoud en reparatie van uw voertuigen en apparaten.

Gratis verzending

Vaak de volgende werkdag in huis!

Goed gereedschap

Door duizenden mensen getest

Veilig betalen

Betaal veilig met Stripe