Magnetische Schroefmat

Magnetische Schroefmat

 24,99

Magnetische mat voor het organiseren van schroeven.

Magnetische Schroefmat voor Reparaties

Deze hoogwaardige magnetische schroefmat is speciaal ontworpen voor computer- en elektronica-reparaties, ideaal voor zowel doe-het-zelvers als professionele reparateurs. Met zijn premium materialen en slimme ontwerp zorgt deze mat voor een georganiseerde en efficiƫnte werkplek, waarbij kleine onderdelen netjes op hun plaats blijven.

Premium Materialen:

 • Hoogwaardige siliconen: De mat is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit, bestand tegen corrosie en vervorming. Dit materiaal zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.
 • Hittebestendig: De mat kan temperaturen tot 500 graden Celsius weerstaan, waardoor het ideaal is voor soldeerwerkzaamheden. Het beschermt uw werkoppervlak tegen burn-out en schade door hoge temperaturen.

Antistatische Mat:

 • Antislip en antistatisch: Het ontwerp voorkomt dat de mat verschuift tijdens het werken en beschermt uw werkplek tegen statische elektriciteit. Dit helpt om uw tafel schoon en netjes te houden.
 • Eenvoudig te reinigen: Het zachte siliconenmateriaal is gemakkelijk schoon te maken en kan eenvoudig worden opgerold voor opslag.

Statisch Ontwerp:

 • Antislipoppervlak: Zowel de bovenkant als de onderkant van de mat hebben een antislipontwerp, waardoor de mat stevig op uw werkblad blijft liggen.
 • Magnetisch veld: De magnetische eigenschappen van de mat zorgen ervoor dat kleine onderdelen en schroeven op hun plaats blijven en niet verloren gaan tijdens reparaties.

Multifunctioneel Gebruik:

 • Breed toepassingsgebied: Deze mat is ideaal voor het werken aan elektronische producten zoals computers, telefoons, camera’s en tablets. Perfect voor soldeerwerk, elektronica-assemblage en printplaatreparaties.
 • Hittebestendige soldeermat: Gemaakt van vuurvast materiaal van hoge kwaliteit, geschikt voor het smelten van tin op hoge temperaturen zonder schade.

Voordelen:

 • Georganiseerde werkplek: Houdt schroeven en kleine onderdelen veilig en georganiseerd tijdens reparaties.
 • Duurzaam en veilig: Biedt bescherming tegen hoge temperaturen en voorkomt schade aan uw werkoppervlak.
 • Gemakkelijk op te bergen: Kan eenvoudig worden opgerold en opgeborgen wanneer niet in gebruik.

Met deze magnetische schroefmat kunt u uw reparatiewerkzaamheden efficiƫnt en georganiseerd uitvoeren. Het is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die regelmatig werkt aan elektronische reparaties, passend bij de missie van onze webshop om u te voorzien van het beste gereedschap om zelf apparaten te repareren.

Gratis verzending

Vaak de volgende werkdag in huis!

Goed gereedschap

Door duizenden mensen getest

Veilig betalen

Betaal veilig met Stripe